Kontakt

Der er pt. ikke nogle huse til salg i Landsbyen. Man er velkommen til at ringe eller skrive til vores kontaktpersoner i Landsbyen, hvis man fx vil høre mere om bofællesskabet eller skrives på vores interesseliste til ledige huse.

Kontaktpersoner:

Beboer, Janus Kirkeby, janus@soegaardkirkeby.dk
Tlf.: 22 82 00 18

Beboer, Anders Sondrup, anders.sondrup@gmail.com
Tlf.: 23 39 87 26

Beboer, Trine Mønster, Trine.hansen48@skolekom.dk
Tlf.: 20 67 37 00

Udover sit eget hus har man også en andel af fælleshuset og del i grundens fællesarealer. Man betaler for drift af fælleshus og andre fællesaktiviteter, renovation mm. gennem sit månedlige bidrag til grundejerforeningen.

Det kan være svært i en salgsopstilling at beskrive de særlige forhold ved et bofællesskab. Når man køber et hus i Landsbyen, ’køber’ man fx også kvaliteter i form af et rart samvær med naboerne. Et samvær som bedst opnås gennem aktiv deltagelse i fx fællesspisning og fællesaktiviteter. Derfor anbefaler vi, at man får kigget på vedtægterne og husordenen, og ikke mindst tager kontakt til vores kontaktperson og får en snak om bofællesskabet og om eventuelle beslutninger, aktiviteter osv., som præger dagligdagen.

Formelle forhold ved køb af hus i Landsbyen: Sælger kan frit sælge sit hus til alle interesserede og til den pris, som markedet nu engang muliggør.